Wednesday, June 10, 2009

DinnEr wiTh maKcu n Her Family....


ape yang dimenungkan tu cik kak oit??
lauk tak cukup ker tur??
kasi tau maklong,bior maklong order lagi...

my boo ngan minah gedik........
adik aku nie memang rapat ngan abg long dia..

ngan aku pun die tak kisah..
huk..huk..sedih..


nie lar antara sume yang hadir pada malam itur... ada ibah gedik,abah,pakcu,mama,makcu,shafiq,aiman tak kisah (terlindung la plak)..

nie lar satu-satunye sepupu pompuan aku (belah mama)
yang lagi 2 orang hero kampung pisang tanduk..

with my bro

aku pun nak gak posing kan......

al-kisahnye..sempena cuti sekolah nie kan,makcu aku (adik mama) yang duk Kajang nung datang lar bercuti keTerengganu,negeri cantik budaya menarik ni. Bawak keluarga die iaitu pakcu aku (husband makcu aku lar kan) n sepupu-sepupu aku yang 3 orang kesemuanya. Setelah seharian merayau-rayau kat Pasar Payang n Taman Tamadun Islam,malamnye mama aku pun bawak lar dorang nie makan malam kat Tropix atau dulu kitorang slalu panggil Bistro..
best oo makanan die..servis pun ok..aku paling suke makan nasik goreng isi ketam ngan tomyam udang die..Pergh!! menyengat.......Hubby aku pun lovin it....ape daa cite pasal aku plak! k sambung cite tadi,malam tu mama order tomyam udang,tomyam sotong,ikan siakap masak 3 rasa,sayur campur,sup ayam n ntah la ape kebendenye lagik..sampai nak pecah perot kitorang mamam..harap-harap next time leh makan ramai-ramai cenggini lagi...

sungguh selonok...................

No comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.