Tuesday, December 29, 2009

WoW!!!!!!

Wow!!!
Siapakah pemilik susuk tubuh yang menawan ini??????????
36-24-36

APE????
Abg Nik???
Bior betoi..
sejak bila ko bertukar wajah nyah!!!!!
dah ar rembat blazer k.ta plak tu!!!
haiya......
Haaa... ni lagi satu kes!!
pakaian rasmi ke pejabat..
mengikut pekeliling baru..
berkuat kuasa 30 /12 /2009..
1-kemeja (jgn sesekali tuck in!!)
2-sluar slack gantikan dengan
kain pelikat tapi klu kain batik bini yang x guna dah pun bleh gak...

3-selipar CAP JEPUN!!!!!


ini la contoh pekerja cemerlang...
hahahahahaha

Tuesday, December 22, 2009

Tadaa......!!!



Tadaaa!!!!!
Cumil tak???
gebu tau!!

tapi yang aku pelik,
ni KuCiNG ke MusaNG??????????
hahahahaha....

pape je lah Jah, janji best sangat peluk..
ni adiah dari anak didik aku..
yang aku bawak p bertanding FEStKUM 8-14 Disember 2009 aritu..
7 Hari tinggal umah..
(eneh! bukan risau umah, rindu mr.hb lar...huhu)
anak didik aku nie dapat Pingat Perak..
sangat OK la bagi pertandingan peringkat kebangsaan...

Mula-mula KuCinG a.k.a MuSang nie masuk umah aku, mr.hb cakap,

"Ish!! tak boleh nie, berbulu, asma nanti, kita simpan k.."

Jawapan aku???

Aku tak hiraukan!!!!!!!!
aku peluk gak, letak atas katil gak!!!!

ada aku kesah?????????

Monday, December 21, 2009

At Last, Its Coming..........

At last...
setelah 2 tahun 3 bulan aku n mr.hb menyulam cinta akhirnya
aku disahkan preggy oleh Dr. Aishah..

baru 3 minggu katanya...
start itu lah (eh! x! start aku buat urine test ari Jumaat aritu)
berkumandanglah ayat ini....

" Ini Tak BOLEH.... Itu TAK BOLEH"

oleh siapa lagi kalau bukan mr.hb aku tu...
uwaa...
rimas ar...........................

tapi syukur gak coz setakat ni aku belum terlibat dalam kes morning sickness lagi kecuali 1 nie :-

aku jadi pemalas yang amat...........
even mug aku sebijik pun aku tinggal je lam sinki..
huhuhu...

bukan pembawakan sangat ni, tapi perangai...
hahahahahahaha...

dalam masa yang sama aku juga amat teruja untuk
melalui hari-hari mendatang sebagai future mummy....

doakan semuanya ok yerk...
n any suggestion 4 private hospital in Terengganu???

jom datin, teman i shopping!!!!!!!!!!!!!!!!

Saturday, December 19, 2009

wHat??? wHAt?? APER??????????????????

argh!!!!!!!!!!!!!
lenguh aku menaip, entry aku ilang!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
sabor..sabor.....

nie, aku nak cite, 18 Disember 2009 aku n geng datin-datin bersama dato masing2 ke Ri-Yaz Heritage Resort & Spa having our dinner...
malam nie special coz aku ada berita yang akan buat dorang TERKEZUZ!!
SURE punyer..........

Before that, mamam dulu..menunyer ala macam kat restoran jugak cuma
nama jer yang pelik ckit..
tapi yang paling menarik hati ialah NASIK GORENG MEK COMEL..
hahahahahahahaha..
best!

sementara menunggu makanan selamat sampai ke meja kami, masa yang ditunggu-tunggu telah tiba.....
beritanya ialah................................

-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-


aku preggy.............
akhirnya....
syukur..alhamdulillah....
tengok ler datin-datin tu..
nangis plak..
malu weh, orang tengok..
'Imej kena jaga datin...'

huhuhuhu..
papepun, detik itu memang indah....

Wednesday, December 2, 2009

Let Have Some Fun...........

Good Tips 4 husband n wife....
hehehe...
having a romantic dinner together gether.......
pehal lar gedik nak speaking pulop si sha nie.....

sebenarnyer datin, i xder idea nak buat karangan..
maleh ar...
bye....
(ntah pape.....)

Tuesday, December 1, 2009

The Best Romantic Story Ever....

Huk....Huk....
Bestnyer cite nie...

Maap la, film nie dh lama MELETOPP!!
cuma aku je yang baru tengok..
huhu...

Ye la dulu-dulu aku nak tengok belum cukup umur...
kata orang cite nie 18sx ckit...

so setelah 2 tahun 3 bulan aku kawin,
akhirnya aku beli cite nie..
tengok la berdua ngan mr.hb..

sedih.....
u jump, i jump....

siap leleh air mata aku...
mr.hb cakap,
'hahahahahaha...ape la ayang nie, tu pun nak nangis, meh cni abang peluk..'

ape la!
x sensitif langsung la mr.hb aku nie..
dh cite sedih, haruslah disusuli dengan tangisan sayu....
x gitu datin?????

apepun, memang best abish!!!!