Sunday, March 21, 2010

Little Princess yang So Gedik...






Haa..dah lama nau aku x mengup-datekan blog aku nie..
sejak dua tiga empat menjak nie, aku jadik maleh giler nak mengarang..
tapi bila bukak blog, bosan jer...

so, aku saje la dedikasikan artikel kali ini buat adik kecayanganku..
si minah gedik, minah serabut otak, minah poyo, minah cukup lengkap
la senang cakap..
Little Princess Wan Noorshuaibah Wan Suruji..

Sama cam kakak die, adik aku nie perangainya ya rabbi..
cun abis!!!! (hehehe)
dia ni ada bakat gak la dalam seni suara dan selalu dijemput untuk
membuat persembahan ballet..eh! tak!! persembahan nyanyian....
pic2 kat atas tu di 'pukul' selepas mekap dan semasa tunggu giliran buat
persembahan..

Sekian...

Coretan dari akakmu yang 'HOT & SPICY' !!

Tuesday, March 2, 2010

SepErti yAng DijAnjikan..

Yehaaaa........
Seperti yang aku janjikan dengan korang wahai datin-datin,
ni haa..
aku dah upload gambar scan baby aku yang baru berusia 11 minggu
(masa scan tu la..)

sekarang kandungan ku dh berusia 3 bulan 2 minngu (14 minggu),
lagi 4 minggu aku akan scan lagi sekali untuk tengok perkembangan baby aku..
mr.hb ari-ari bercakap ngan baby..
siap suruh besar cepat laa..
kuar cepat la.. (amboi..suke suki je..)

yang paling tak tahan..
"rania cepat la kuar, nanti daddy bawak p pantai,
kita tinggal mummy kat umah sorang-sorang..!!"

kuang asam!!!!!!