Sunday, October 23, 2011

Catalyst Collagen

Sekarang saya adalah seorang wanita, pekerja, isteri dan ibu yang menyedari kepentingan menjaga KECANTIKAN dalaman dan luaran. Oleh sebab itu, setelah saya mengikuti segala perkembangan ladies yg sangat gojes, here it come!!! CATALYST COLLAGEN...... baru nak try nie dan saya sangat-sangat berharap parut jerawat yang hitam-hitam kat muka nie akan 'TINGGG!!!!' TAKDE!!!! like chips more, kejap ade, lamaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa xde...heh.heh.heh. saya akan start guna esok 25 oktober 2011, dan tunggu result... (cam exam lak)

Saturday, October 22, 2011

Kembali Bersiaran

Ellow everyone...

 sekarang saya dah kembali bersemangat untuk meneruskan 'omelan' di dalam ruangan ini..hik.hik. =)
dengan mood kejap 'o.k' dan kejap 'k.o' saya akan update tentang apa saja yang terlintas di benak fikiranku ini.
setelah lama menyepi dan menjadi silent reader kepada blog2 kegemaran saya, tercetus minat untuk menulis kembali (eyh! apsal la cam sama je maksudnya ngn perenggan di atas??? , hampeh!) tak nak merapu lagi, jadi saya berhenti di sini coz nak kuar dating ngan mr.hb, perut dah bergoyang inul sakan nie haa.. nanti saya bt entry lain.... tentang??? info kecantikan..... nantikan...... =)