Sunday, October 23, 2011

Catalyst Collagen

Sekarang saya adalah seorang wanita, pekerja, isteri dan ibu yang menyedari kepentingan menjaga KECANTIKAN dalaman dan luaran. Oleh sebab itu, setelah saya mengikuti segala perkembangan ladies yg sangat gojes, here it come!!! CATALYST COLLAGEN...... baru nak try nie dan saya sangat-sangat berharap parut jerawat yang hitam-hitam kat muka nie akan 'TINGGG!!!!' TAKDE!!!! like chips more, kejap ade, lamaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa xde...heh.heh.heh. saya akan start guna esok 25 oktober 2011, dan tunggu result... (cam exam lak)

Saturday, October 22, 2011

Kembali Bersiaran

Ellow everyone...

 sekarang saya dah kembali bersemangat untuk meneruskan 'omelan' di dalam ruangan ini..hik.hik. =)
dengan mood kejap 'o.k' dan kejap 'k.o' saya akan update tentang apa saja yang terlintas di benak fikiranku ini.
setelah lama menyepi dan menjadi silent reader kepada blog2 kegemaran saya, tercetus minat untuk menulis kembali (eyh! apsal la cam sama je maksudnya ngn perenggan di atas??? , hampeh!) tak nak merapu lagi, jadi saya berhenti di sini coz nak kuar dating ngan mr.hb, perut dah bergoyang inul sakan nie haa.. nanti saya bt entry lain.... tentang??? info kecantikan..... nantikan...... =)

Saturday, August 13, 2011

its my DAY.. (12 august)





SeLamAt Hari Lahir Sha!!!
Yes!! 12 august was my day...its my birthday...
n i got the besday present from my hubby......
so special.... i lOve it sooo MUCH!! tq.........


Saturday, July 30, 2011

yEllOw dAY...

Haa....
mane nak pergi nie????


It's yellow day.......
tak ada kena mengena langsung dengan perhimpunan haram yer..
sbb kami nak pergi perhimpunan HALAL...
hihihi

Qashid, pandang sini.....

see???
tak tipu kan???

haa..tu pun daddy,.,.,.,.





sebenarnya kitorang p program santai gamelan (SaGa UniSZA)
di Warisan Sari, kediaman yang saya pernah story lam entry lepas-lepas,
if rajin, korang godek-godek la entry tu yer..

Antara lagu yang diperdengarkan petang tu ialah :

1-Perang Manggung
2-Togok
3-Topeng
4-Ayak-ayak
5- *lupa daa... hihihi

wEStern FoOd PuaN Sha

bahan-bahan:

1-sepaket krim cendawan menggi
(taruk air je 4 1/2 cawan, nie sukatan saye tau)
2-nugget ayamas
3-bun
4-mayonis lady's choice
5-sos thai jenama life


Tadaaaa...
gara-gara mr.hb baru balik dari kursus etiket sosial & penampilan diri,
maka kat rumah kami sekarang semua kena makan
dan pakai ikut etika yang betul (ye kew??hihi)

nak makan sup, ada caranya..bukan main bedal jer..
(actually i dh lama tau yunk, tp since u
nak citer kan, i bt2 x tau je la..hehe)
so, dengan jayanya, i buat la dinner ala2 western nie ha...
hasilnya??


WALLAH!!!! deliciousOOOOO....

sampaikan mr.hb cakap
'sahur nanti abg nak bersahur macam nie la yangg'

pun boleh..pun boleh......

Wednesday, July 27, 2011

Mummy wear SHAWLS.... i like

NeW PasSiOn..
New FaShiOn....










bergaya mengikut peredaran zaman.....
ye la sangat.....
huhuhu..


JANJI KITA,,,,,,, HAPPY!!

Tuesday, July 26, 2011

Botol Oh Botol


Same Brand, Same Colour and Same Price..
Terpaksa beli yang baru sebab mummy dah tertinggal botol Qashid kat
food court Mydin Mall... huhuhu... kenyang sangat sampai terlupa segalanya...