Sunday, February 7, 2010

perkembangan terkini.....

syukur alhamdulillah sekarang aku dah selamat mengandung 3 bulan..
morning sickness pun nampak gayanya dah beransur hilang..
cuma kengkadang, tetap uwek dengan jayanya,cuma tak seteruk mula-mula preggy dulu..

mr.hb???
die relex jer..
sekarang die dah tak demam-demam..
selera makan macam jin!!
hahaha

ari ahad aritu aku dah p buat kad pink dekat klinik kesihatan seberang takir..
kat sini aku nak bagi setinggi-tinggi pujian dan ucapan terima kasih
kat semua petugas kat situ..
dorang sume baik hati sangat..

masa aku p nak buat kad tu hari dah petang, dah pukul 4 petang pun..
aku suruh mr.hb tebalkan muka p tanya kat nurse kat situ, bleh ke buat kad petang?
coz kawan aku cakap, kad pink bleh buat pagi jew..
n kata dorang jugak,nurse kat kinik nie garang nak mapus..
so untuk mengelakkan aku kena marah,aku suruh mr.hb p..
hahahaha
teruk kan???

tapi rupanya sangkaan ku sama sekali meleset, dorang sangat ramah..
petang tu aku macam puteri la,kehulu kehilir p buat ujian yang macam-macam jenis..
pukul 5 baru siap kad aku..
esoknya kena p lagi, jupe doktor n amik darah...
semuanya ok..

eh! nanti bila aku free aku letak gambar scan baby aku yer...
klu aku rajin la...
hehehehe