Saturday, August 14, 2010

MonaVie


MonaVie Pulse™ Fruits


Selain jamu, nanti aku kena telan jus nie..
mama yang suggest...
uish!! banyaknyer nak kena telan lam pantang nie...

mr.hb cakap
'nak lawa, ikut cakap mama...'

baikkkkkkkk tuan...

Sunday, August 8, 2010

Arigato Kozai'mas Tok Mama & Tok Wan

puas hati sangat coz sangat la cumil..........
klu beli sendiri, mau telan air liur bedeguq-degaq jugak nie...

ni pilihan abah kata mama coz dia agak baby nie boy,
so sesuai la dengan motif singa..
auMMMMM!!!

tilam kecik kat dalam nie dijual berasingan ye puan-puan...
RM59.90..


haaa....
seperti yang mama & abah aku janji kan...
taDAaaaa..........

playpen 4 my baby...
terima kasih, arigato kozaimas, toche aa and tq to my beloved mama & abah....

yang macam apek versi sunburn tu adik lelaki aku...
jarang-jarang ada lam blog aku nim coz die belajar kat UiTM..
balik Terengganu pun jarang...
ni gayanya tengah duk tunjuk cara-cara penggunaan playpen nie...
hihihihi

intai-intai pic masa 30 weeks...



sesungguhnya aku sangat TEMBAM okeyh!!!!

Saturday, August 7, 2010

Mummy sedang menanti kehadiran mu sayang....



wow!!!!!!!!!!!!!!
saya sekarang dah mengandung 37 minggu...
@ lebih tepatnya 9 bulan 10 hari....

sekarang nie perasaan aku BAHAGIA!!!!!!!!!!!!!!!!
no takot2....
no seram2.....
i'm strong mummy!!!!

baby, mummy & daddy tak sabar menunggu kehadiranmu....
we love u so much!!!!!!!!!

Tuesday, August 3, 2010

TadAAA.....

Got U !!!!!!!!!!!
hehehe..cun x my pinky-pinky Sony's camera??????????
maap yer gambor nie dicilok dari mr.google...
huhuhu...

now aku dah genap 37 minggu...
sedang bersiap sedia untuk menghadapi hari
yang sangat ditunggu-tunggu...
mungkinkah hari ini?
mungkinkah esok?
mungkinkan lusa, minggu depan?
bulan depan??? OH NO! NO! NO!

just wait n see...........