Wednesday, June 30, 2010

Percutian yang AMAT cun!!!!

haa..percutian ape cenggini rupe kan??
aku sbenarnya telah check in di HSNZ jam 5 pagi 25 Julai 2010...

kenape???
sebab keracunan makanan..

makan ape??
nasik goreng pataya...

kat maner??
Restoran NR kat Tok Jembal...

betul ke keracunan??
betulll...
doktor yang cakap coz adik aku a.k.a minah gedik pun sama cam aku,
tapi dia x kena masuk wad,
aku kena coz takot pape jadi kat baby....

sakit kena cucuk....
air masuk 7 botol..
balik umah mr.hb cakap per tau??

'Peha ayang lagi besar pada peha abang ar sekarang.....'

nyampah!!!!!!!!!

TQ daddy.............



tq daddy coz adiahkan mummy perfume baru nie...
xnk komen panjang-panjang, lenguh pinggang.............

Saturday, June 12, 2010

AdaKah Aku Dah Bersedia?????

Hrmmmmmmmm...
perasaan aku kini bercampur baur..
teruja + berdebar + takot = huru hara....
hahahahaha

Jumaat 11 Jun 2010, aku n mr.hb bertungkus lumus cuci pakaian baby, blankets, towels n sume yg patut dicuci..
Dah macam kedai dobi pun ada umah aku tu...
dan kelmarin, hari sabtu, aku dah pun siapkan beg pakaian untuk dibawa ke hospital...

mak hang!!!!
gerunnyer.........

"rilex sha...baru 29 minggu..."