Saturday, November 21, 2009

1 Suit..Kah! Kah! Kah!

apa yang aku nak story nie agak XXX ckit dan mungkin melampau bagi segelintir pihak..
tapi ape pun aku TETAP gak nak story kan kegelian hatiku ini...

hahahahahaha!!!!!!!!!!
haaaahaaaaaaaahaaaaaaaaahaaaaaaaa!!!!!!!!!!
KAH!KAH!KAH!KAH!

cuba datin-datin perhatikan corak kat selipar Crocs nie..
lawakan??

corak rimau... aummmmmmmmmmmmmm!!!

tapi......

kenapa????

why?????????????



SAMA NGAN CORAK
PAKAIAN DALAM JENAMA PIERRE CARDIN????????????


AKU X TAHAN!!!!

lawak sungguh................
aku dapat bayangkan betapa gahnya berjalan di bando pakai
selipar crocs n tut itew..

1 SUIT!!!!!

PooR My Dear...


hehehehe...
poor my dear, gusi dia bengkak..
n now muka dia jadi senget..
hahahaha...

lepas p amik ubat kat Klnik Pergigian Husna,
terpaksalah mr.hb telah gak ubat
yang maha pahit itu...

Mudah-mudahan lepas nie sembuh la gusi mr.hb..
n...
his face back to normal...
huhuhuhuhuh....

Wednesday, November 18, 2009

Sijil perkhidmatan CEMERLANG

Silalah pusingkan leher ye datin2, datuk2...
dah puas i cube nak betulkan pic nie, tapi ni la jugak hasilnyer....
takpe, bleh buat senaman leher kan? kan?

Utusan Rasmi UDM....
jeng-jeng-jeng....

Alhamdulillah....
walaupun baru 1 tahun i bekerja, tapi kerja i diiktiraf jua.........

1 petang di hari Jumaat...


1 petang di hari Jumaat yang lalu-lalu (lepas2 ntah bila dah nie)
Aku n mr.hb yang kebosanan p ler merendek kat bando KT..
lalu kot PASAR PAYANG yang tersohor di serata Malaysia nie..
kata orang tak SAH kalau ke Terengganu, tak singgah di Pasar Payang nie..

Macam-macam ada..
tapi yang menjadi kegilaan pelancong ialah Kain Sutera, Kain Batik & Keropok..
Juga tidak ketinggalan Telor Penyu..
Kalau korang yang selama idup ni hanya telan Telor Ayam, mehle datang Trg,
Try Telor Penyu.. (aku x penah try, geli ah...huhu)
(tapi aku ada baca yang telor penyu nie x bagus utk kesihatan..ntah la..
sape Doktor tolong jawab..)

Al ceritanya, aku asalnya singgah coz mr.hb nak beli buah..
Tapi dah dapat parking baik punya, aku pun mengambil kesempatan untuk meninjau keadaan di situ...hahahaha

Tomeynyer........................eeee...geram!!

Comeykan kucing nie???
Eee....geram jer....
Nama dia Tom (klu x clap aku la..aku nie akn pelupa)
Kepunyaan Bob..

Aritu die bawak p ASENI,
bulu die lembut macam kapas...
harga die 1k ++++...

Tapi aku xleh bela, mr.hb dah warning..
"ayang ada asma,so kita xleh bela.."
Uwaaaa...
tapi comey.................

Tuesday, November 17, 2009

nah nie....amik lagi gambor....

Not our baby...
It's ok dear....huk.huk..

Time akad nikah 2 years ago....

Nak kuar pun sempat lagi bergedik kat depan cermin...
kalau mata korang tajam, siap nampak plastic bag kat tangan aku...
huhuhuhuhu...

Kah.Kah.Kah......
Safety FIRST!!!!!
Korang penah jupe orang pakai helmet kat lam office???????????
aku dah jupe........

Could i have this moment forever........
Ku milikmu...........
My scandal.....
hehehehe..
adik gue lor....
ensem bangat kan???
kunun....

MOnCONGnyer mulut.....
nyanyi dengan sepenuh hati.....
Masa nie nyanyi lagu SALOMA so kena ar sepenuh jiwa..
ala kaberet gitur...

Lagi Lagi SENaRIO....SenaRio KeHidupan....

my favourite picture....
menyentuh kalbu....

hahahaha...
lepas geram...

huk.huk...
gambar aku xder...
masa nie aku beraya di Besut...
(giliran ikut mr.hb)

Sanak Saudara belah mr.daddy....

Sunday, November 15, 2009

Monday, November 9, 2009

Mari BerbeLanja


Maleh plak nak ngomel panjang-panjang..
ini ler natijahnyer bila aku kuo p guardian...
hehehehe..
p kedai buku pun ader je yang berkenan kat hati aku untuk ku beli..
huhuhu...

Saturday, November 7, 2009

TaYar HoNeY ku PanCit.....

Mekanik gue...import tau!!!
hahahahaha
Wahhhh..rim kuning you........

HuHuHu...
pe kes tayar honey dew gue merajuk....
terpaksa i import 'mekanik' terhebat....
hahaha...
cian abg....
tapi dah ok dh honey dew ku ini..
surut duit lam akaun..
hehehehe...

Monday, November 2, 2009

Syukur........

Wahhhh.......
Rezeki is coming!!!!!!!!
Aku dapat 2 offer untuk show.....
duit.........................

Alhamdulillah.....
Bleh ler beli aper yang ader lam wish list aku....
Seronok............................