Sunday, May 24, 2009

KOleKsi FrAgranCe..

Body Shop-Aqua Lily

Masa jadi pegawai pengiring ke UPM,
aku sempat lar shopping kat Alamanda,
nie la natijahnye..
hehehehe...
Paris Hilton-Just Me & Escada-Summer (lupa dah)

Paris ni yang aku guna sekarang..sweet je..
escada ni aku beli masa pi langkawi..
murah 5 hengget jer dari harga biasa..

Polo Blue & Calvin Klein-Eternity

Nie plak hubby aku punyer...
yang polo tu dah bertahun beli tak habis-habis lagi..
yang CK nie aku yang belikan..
limited edition 200ml..
suke sangat baunye..
macho....huhu

Nina Ricci -Nina & Calven Klein-Euphoria Blossom

Nina ni masa nak beli tur cam best je, tapi dah pakai aku rasa tak best plak,
yang paling aku suka CK ni..
bau dier sungguh memikat jiwa raga..
dah habis pun, tapi cam rugi jer kalu beli yang sma je,
so aku try yang lain plak lar.....
hihihihihih...


paco rabanne-black XS

yang ni hubby aku belikan kat KB Mall,
masa tu ader promosi ari ibu so dapat percuma kotak tur..
beli je ler walaupun aku blum lagik jadi ibu... huhuhu


No comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.