Saturday, July 18, 2009

TereNggAnu NelaNg!!!!!!















Laaaaamenye aku tak jenguk blog aku nie...
macam dah bertahun lamanya...

Pagi ni otak aku ting tong la pulak...
tak tahu nak cite ape,
so aku rasa baik ler aku cite ckit pasal aku p bertanding baru-baru nie...

untuk pengetahuan sumer, aku n the geng telah menang besar!!!!
Terengganu Nelang!!!!!

Najib telah menjadi Johan kategori Lelaki,
Aku Naib Johan Kategori Wanita &&&&&&&
Amalisa Tempat Ketiga Kategori Perempuan Keberet... (Hahahahahahaha....Gurau Je la Weh!!!! Jangan Marah, nanti aku lelong kat bundle baru tau!)
aku sangat berterima kasih kat Amalisa ni coz d sebabkan die ler aku dapat perfom dengan penuh kegedikkan dengan jayanya...
untuk amik mood lagu aku tu, dari awal kitorang 2 orang yang ngok nie berlakon jadik pompuan keberet...wa caya sama lu ar Lisa...

aku akan sentiasa kenangkan saat kita dikacau 2 cina mabuk todi kat depan hotel kita tur....
(takut giler kan???)
Dengan kejayaan ini maka aku tidak lagi berdebau-debau.....

Tahun depan nak masuk lagi lar..
Hadiah mahal...
kui.kui.kui.

Nie le bukti-bukti kegedikkan aku ngan Amalisa sepanjang kat Kuantan....

No comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.