Sunday, January 17, 2010

PerSatuaN mAk BuyUng P HoliDay....

yeay! yeay!
Trip To Cameron Highland.........
Memandangkan sekarang aku n datin-datin yang lain sedang preggy, rancangan untuk ke Langkawi terpaksa dibatalkan dahulu kerana kitorang juga sedang melalui pengalaman morning sickness..
So, untuk tidak menghampakan kami, persatuan bapa-bapa terbagus didunia yang dikepalai mr.hb aku merancang percutian ke Cameron Highland memandangkan tempat peranginan tersebut tidak lah terlalu jauh...
Tq yer bapa-bapa..
hehehe

jadi ini adalah gambar-gambar kitorang sepanjang trip tersebut....

mummy gedik yang suke bebenor p jenjalan..
(tambahan nie la kali pertama SEUMUR HIDUP aku, p bercuti dengan kawan-kawan)
kami pergi 3 couples n sorang jejaka teruna tampan, abg farid...


sampai disana kami menginap di Parkland Apartment...
pergh!! memang berbaloi-baloi..
aku bagi 5 star kat apartment nie..
setiap bilik dilengkapi bilik air n dekorasinya sangat lawa..
tak sia-sia bayar ehem..ehem..ckit..

belum sempat rehat lagi aku n k.long dah start menggedik...
sejuk sangat udara kat cni memandangkan masa kami sampai hujan renyai-renyai..



mothers to be....

yang kelakarnya..
sepanjang disana, 2 orang bakal ibu tidak mengalami morning sickness
langsung kecuali aku..

lepas makan malam, aku telah UWEKK dengan jayanya....
pokcik a.k.a suami k.long siap check key suara aku masa aku uwek tu..
tumbok kang!!!!!

petang hari pertama :

kami semua ke pasar minggu Brincang..
x la jauh sangat dari tempat penginapan kami..
kat sini ada jual strawberry, makanan dan cenderahati..
tengok tu..
mr.hb ngan k.long dah rambang mata tengok cactus yang comel-comel..

tak puas hati lagi tu...
pilih bang jangan tak pilih..

klik--klik....
korang, aku tengok muka mr.hb nie cam baby jer..
ye tak??
seri bakal daddy...


jeng! jeng! jeng!
sempat lagi kami celeb besday rahmat a.k.a suami datin jue...
bestnyer ko, celeb kat tempat sejuk......
kezutan nie dirancang oleh pokcik a.k.a suami datin long..
die la p beli kek ngan mr.hb masa kitorang makan malam kat restoran fauzi..

Happy Besday To you.......

Rahmat with his lovely wife..
datin jue..
usia kandungan die sama ngan aku tau!
hehehehehe

hari kedua :
pose lu lam bilik sebelum berangkat pulang ke Terengganu..
harini kami banyak sangat plan, nak p melawat taman rama-rama, taman bunga, pasar, cameron valley n yang paling abg farid tak sabar, nak petik sendiri buah strawberry...
let's go bebeh!!

memandangkan matahari dah mula memancarkan cahayanya,
maka terpaksalah aku laki bini mengecikkan butir mata...
hahahahaha

aku rasa baby yang aku kandungkan nie boy jer..
tengok lah gaya aku posing..
ganeh abis..
aku juga x suke nak berhias-hias..
n perkara yang paling aku suke iaitu shopping, sekarang aku dah tak layan...
boleh gitu???


lepas breakfast
(abg farid belanja...kira fair la coz sume belanja sekali sorang..bagus ar korang nie..)
bergambar le ngan belon (belon ker?)


persatuan bapa-bapa penyayang...

hot mummys....

No comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.