Sunday, January 17, 2010

PerSatuaN mAk BuyUng P HoliDay.... (part 2)

Haa..nie masa kitorang ke Cameron Valley..
Sebelum p minum-minum tea sambil ngap karipap RM2 sebiji (tahun lepas RM1 jer..),
kitorang bergedik-gedik kat ladang tea nie dulu..
bersebelahan je ngan cafe Cameron valley nie..

sejuk..nyaman.....



Lihat lah dunia..ladang tea ku ini semakin maju..
hahahahaha

Aku sangat suke kan gambar nie..
lovely.....

dan lagi..........
untuk pose cumil cenggini,
laki k.long terpaksa meniarap atas pokok tea yang rendang ye korang........

Wah!!!!!!!!!!!!!
sweet couples.....
cian abg farid....(shhh...dier xder makwe lagi, datang bercuti pun sensorang..)


eh!!!
en.rahmat nak buat per nie?????

tu DIA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
nie keje korang rupenyer....
persatuan bakal bapak melompat riang!!!!
(shhhhhh.... kecuali abg farid..yang kanan sekali tu...)
hahahahahaha



Sanctuary Gajah....
masa on the way nak ke Cameron, aku ajak kawan2 aku nie singgah kat sini, nak tengok gajah..
tapi masa tu gajah berehat..so x dapat nengok..
masa balik,
eh????

ada gajah!!!!
berhenti...berhenti...nak tengok gajah.....
walaupun masa tu waktu melawat dah tamat, tapi petugas sanctuary tu sangat baik..die panggil kitorang yang asalnya tengok gajah dari luar pagar masuk ke dalam..
wah! teruja.........

tengok!!
siap dapat bagi gajah-gajah nie makan...
yang nie namanya SURIA..
umur 10 tahun..
bagus die nie..
kalu ucap'sawadikap'
die tunduk....

masa bergambar nie kecut perut tau!!
bukan per..x biasa...
yang pasti..
aku GET READY nak LARI........
kah.kah.kah...

haa nie die baby elephant..
nama dia SERI..
comel sangat...

tengok nie..jangan jeles..

bye...........
apepun, trip nie sangat BEST!!
harapan aku, lain kali kitorang dapat bercuti ramai-ramai camni lagi..
cuma lepas nie..

"TRIP WITH OUR BABY"

No comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.