Saturday, January 2, 2010

HaPpY nEw YEAR!!!!!!!!!

Wah dah masuk tahun 2010!!
Aku x p celebrate pun coz aku sekarang tengah bergelut dengan alahan...
Mula-mula rancang gak nak gak hang out ngan mr.hb pastu balik lewat pagi macam malam merdeka aritu..
tapi memandangkan aku yang sikit2 pening n rasa loya nie,
baik aku duk umah jer la....
tergolek macam naga kenyang depan tv walaupun perut aku 'kosong'!!

Uwaaa...
sekarang malam aku tak leh makan..
bukan x lapar, dah macam duk kat hutan yang xder makanan, tapi kes aku bukan xder makanan, cuma bila aku pikirkan makanan jer mula la UWEKKKKKKKKKKKK!!!!

Penyelesaiannyer...
Krosszzzzzzzzz...krosszzzzzzzz.......................

bangun pagi esoknyer mak hang.............
LAPORNYER...................
eh! nie dah lari topik nie dari new year ke alahan..
hahahahahaha
sebelum aku mengarut meraban lebih teruk, meh aku blah dulu yerk..
bye....

No comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.