Sunday, March 21, 2010

Little Princess yang So Gedik...






Haa..dah lama nau aku x mengup-datekan blog aku nie..
sejak dua tiga empat menjak nie, aku jadik maleh giler nak mengarang..
tapi bila bukak blog, bosan jer...

so, aku saje la dedikasikan artikel kali ini buat adik kecayanganku..
si minah gedik, minah serabut otak, minah poyo, minah cukup lengkap
la senang cakap..
Little Princess Wan Noorshuaibah Wan Suruji..

Sama cam kakak die, adik aku nie perangainya ya rabbi..
cun abis!!!! (hehehe)
dia ni ada bakat gak la dalam seni suara dan selalu dijemput untuk
membuat persembahan ballet..eh! tak!! persembahan nyanyian....
pic2 kat atas tu di 'pukul' selepas mekap dan semasa tunggu giliran buat
persembahan..

Sekian...

Coretan dari akakmu yang 'HOT & SPICY' !!

No comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.